Cluj: Tablouri in valoare de 400.000 de euro, furate dintr-o locuinta din centrul orasului - VEZI VIDEO


Noua tablouri de Elena Popea, in valoare de 400.000 de euro, au fost furate dintr-o locuinta din centrului municipiului Cluj Napoca. Unul dintre spargatori a fost arestat, iar al doilea este cautat.

 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Cluj (IPJ), Gina Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca tablourile au fost furate vineri seara si retinerea unuia dintre spargatori s-a facut duminica, 26 decembrie, in judetul Salaj. Cea de-a doua persoana care a participat la spargere a fost identificata si este cautata de politisti.

 

"In seara zilei de 24 decembrie, politistii clujeni au fost sesizati despre faptul ca in intervalul orar 18.00 - 20.30, persoane necunoscute au patruns prin efractie intr-o locuinta de pe raza municipiului Cluj Napoca, de unde au sustras mai multe tablouri, evaluate la suma de aproximativ 400.000 euro", a declarat Gina Popa.

 

Politistii sustin ca cei doi au escaladat balconul imobilului si au patruns in locuinta fortand geamul. Tablourile au fost scoase din locuinta tot pe balcon.


Picturile apartinand Elenei Popea valoreaza 400.000 de euro. Tablourile au fost recuperate in Salaj si vor fi returnate proprietarului, un batran in varsta de 77 de ani.

 

Elekes Robert, in varsta de 30 de ani, a fost retinut in comuna Sarmasag, din judetul Salaj si a fost arestat pe 29 de zile.

 

Comentarii Facebook