Cluj - Șoferul unui AUDI a sărit la bătaie în centrul orașului: Incident in trafic urmat de un act de distrugere - VIDEO

 

Șoferul unui autoturism marca Audi sport a fost filmat în trafic în timp ce încerca să forțeze intrarea pe o bandă de circulație. Pentru că nu a fost lăsat a sărit la bătaie. 

 

Incidentul s-a petrecut pe strada Dorobanților. Șoferul autoturismului Audi se afla încadrat pe prima bandă, care îi permitea accesul spre strada Aurel Suciu, lângă benzinăria MOL. Acesta a accelerat și a încercat să forțeze intrarea pe a doua bandă, pentru a-și continua drumul spre Mărăști, dar șoferul care se afla deja pe banda respectivă și-a văzut de drum. 

 

Iritat că nu a fost lăsat să intre pe banda a doua, șoferul din Audi a oprit în trafic și s-a dat jos, având o ieșire necontrolată. După ce l-a chemat jos pe șoferul care l-a filmat: ”Hai afară mă! Tu accelerezi și tragi spre mine, pentru atâta mă? Tu îți dai seama ce retardat ești! Tu ai accelerat din spatele meu! (Aici a lovit cu piciorul în mașină) Hai jos!”, a mai strigat șoferul din Audi.

Comentarii Facebook