Cluj: Șoferul care a blocat accesul echipajului de Ambulanță a fost AMENDAT

 

Poliția locală a putut numai să îl amendeze pe șoferul care a blocat accesul echipajului de ambulanță la pacientul care suferse un infarct.

 

Poliţia Locală a Primăriei Cluj-Napoca l-a amendat pe acesta 400 de lei (200 de lei în 24 de ore), dar nu s-a putut ridica mașina pentru că nu încăpea autospeciala de ridicări. 

 

Maşina care a blocat accesul avea un ecuson de acces general eliberat de Primăria Cluj-Napoca pentru Festivalul culinar internaţional organizat cu ocazia Zilelor Clujului.

 

Şeful SAJ Cluj, Horia Simu, a spus că intervenția rapidă este vitală în cazuri de infarct.

 

O maşină a blocat accesul în curtea unui imobil de pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca iar maşina de ridicat autovehicule parcate ilegal a Poliţiei Locale nu a putut intra deoarece strada era îngustă. Echipajul SAJ Cluj fusese solicitat la un pacient cu infarct, dar pentru că nu se putea intra în curte, acesta a fost scos peste gard cu ajutorul vecinilor şi poliţiştilor locali. A fost transportat la ambulanţă, a fost stabilizat şi transportat la Institutul Inimii unde a rămas internat”, a spus Simu.

Vezi AICI video cu tot incidentul. 

Comentarii Facebook