CLUJ: Scandalagiul care a amenințat două femei cu violul și a bătut un bărbat NU a fost pus sub arest de către magistrați



Polițiștii clujeni au reținut, zilele trecute, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Mai exact, la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 22:10, cel în cauză, în timp ce se afla pe raza localității Apahida, ar fi amenințat două femei cu agresiuni sexuale și ar fi lovit un bărbat care ar fi intervenit în apărarea celor două.

Ulterior, bărbatul, aflat în stare vădită de ebrietate, ar fi amenințat un grup de persoane cu un corp contondent. La sosirea organelor de poliție, bărbatul a fugit, însă polițiștii au reușit să îl depisteze în scurt timp și să îl ducă la clinica de psihiatrie, unde a rămas internat.

Marți, bărbaatul a fost prezentat în fața judecătorilor, care au decis să nu îl aresteze preventiv, ci să îl pună sub control judiciar.

Ieri, 12 iunie a.c., bărbatul cercetat şi reţinut pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, fapte produse pe raza localităţii Apahida, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de către magistraţi”, informează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook