Cluj: S-a lansat licitatia de amenajare a 50 de statii de inchiriere de biciclete si 14,5 km de piste VIDEO


Primaria Cluj-Napoca a lansat licitatia in cadrul proiectului european de amenajare a statiilor de bike-sharing din Cluj-Napoca. 

Valoarea totala a proiectului este de 17,5 milioane de lei si presupune amenajarea a 50 de statii de inchiriere gratuita de biciclete, 46 in Cluj-Napoca si 6 in Floresti si Apahida.


"Ne asteptam sa-si depuna ofertele asocieri de firme intrucat executia presupune atat constructia de infrastructura urbana - piste de biciclete si statii - cat si dotarea cu echipamente - biciclete si softul aferent. Din acest motiv, caietul de sarcini prevede cel putin o experienta in proiecte similare. Durata contractului de achizitie publica este de 12 luni de la data transmiterii ordinului de incepere a lucrarilor",a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Proiectul presupune ca si amenajarea a 14,5 kilometri de piste noi in Cluj-Napoca si din cele doua comune. In total vor fi achizitionate 540 de biciclete, care vor putea fi folosite de clujeni pe baza unui card eliberat de Primaria Cluj-Napoca.

 

Citeste mai jos unde vor fi amplasate statiile de inchiriere...

Pe ce strazi vor fi amplasate cele 50 de statii de inchiriat biciclete VEZI HARTA si LOCATIILE

Comentarii Facebook