CLUJ: Răfuială generală între două clanuri de rromi. S-au bătut cu furci și topoare VIDEO



Un scandal general a izbucnit, marți seară, în localitatea clujeană Recea Cristurm unde două clanuri de rromi au pornit o bătaie generală, în centrul satului.

Conflictul a fost aplanat doar dupa interventia in forta a politistilor din Dej si a mascatilor de la Cluj-Napoca.

Totul a inceput dupa lasarea intunericului, cand in centrul localitatii Recea Cristur cativa membri ai comunitatii de tigani din localitate s-au intalnit pe strada cu „rivalii” din localitatea Darja. Cum tensiunile dintre cele doua grupuri rivale sunt mult mai vechi, ametiti bine de alcool, a fost deajuns doar o vorba urata ca totul sa se transforme intr-un razboi de strada, scrie dejeanul.ro.

Inarmati cu furci si topoare, cei din Darja ar fi sarit sa ii bata pe cei din Recea Cristur, dar vestea ca are loc o rafuiala intre cele doua clanuri s-a raspandit cu repeziciune in tot satul, astfel incat si cei din Recea au primit „intariri”.

După o bătaie ”zdravănă”, când au aflat că vine Poliția, scandalagiii s-au împrăștiat, însă cei din Darja au fugit cu o căruță a rromilor din Recea Cristur, ceea ce a inflamat și mai tare conflictul.

La fața locului s-au deplasat echipaje de si jandarmerie din Dej dar si mascatii din cadrul Politiei Cluj.

Oamenii legii au identificat si dus la audieri sapte suspecti, urmand a se stabili implicarea fiecaruia in rafuiala. De asemenea, trei dintre cei implicati au solicitat ingrijiri medicale, fiind transportati la Spitalul Dej cu un echipaj SMURD.

Comentarii Facebook