CLUJ: Percheziții la doi escroci care furau din magazin printr-o metodă ingenioasă. S-au recuperat bunuri de peste 10.000 de euro FOTO



Polițiștii clujeni au efectuat, marți, perchziții pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale a doi bărbaţi, din comuna Aghireşu, cercetați pentru infracțiunea de înșelăciune.

În cadrul acțiunii, au fost descoperite şi ridicate zeci de bunuri, în privinţa cărora există suspiciunea că provin din activităţi ilicite.

Astfel, la data de 17 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, împreuna cu lucrători de la Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale si sprijinul de specialitate al Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj, in baza mandatului de percheziție emis de către Judecătoria Cluj-Napoca, au efectuat trei percheziţii domiciliare, context în care au descoperit şi ridicat zeci de bunuri, respectiv 2 maşini de spălat, rotopercutoare, flexuri, truse de scule, ceasuri, saltele, articole de grădinărit, televizor, tigăi, maşină de tuns iarba, aspirator, etc. în valoare aproximativă de circa 50.000 de lei”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cei doi reușeau să sustragă bunuri din magazine, schimbând etichetele produselor cu unele mai ieftine.

Citește mai multe AICI - Metodă ingenioasă de furt din magazin, la Cluj! Cum au reușit doi escroci să cauzeze prejudicii de aproape 20.000 de lei

Comentarii Facebook