Cluj: Pedofil condamnat la doar un an de inchisoare

 

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au respins apelul declarat de catre Crisan Mircea Octavian, acuzat de infractiunea de act sexual cu un minor.

 

În urma deciziei luate de Curtea de Apel Cluj rămâne în vigoare sentința dată de Judecătoria Turda, prin care Crisan Mircea Octavian era condamnat la ”o pedeapsă de 1 an închisoare. În baza art 397 Cod de procedură penală obligă pe inculpat la plata de despăgubiri morale, de 1000 euro, echivalent în lei, curs BNR la data plăţii, către partea civilă DA. Conform art 397 aliniat 2 Cod de procedură penală, art 249 aliniat 1, 7 Cod de procedură penală, dispune dispune luarea măsurii asiguratorii - poprire asupra sumelor existente în conturile bancare ale inculpatului până la concurenţa sumei de 1000 euro, echivalent în lei, din ziua aplicării măsurii”.

 

Crisan Mircea Octavian a atacat sentința, dar Curtea de Apel Cluj a respins apelul și nu a mărit pedeapsa. 

 

Crisan Mircea Octavian nu este la prima abatere de acest gen, fiind cunoscut organelor judiciare pentru infractiuni legate de minori. In urma cu mai bine de 12 ani, in 2005, acesta era retinut si arestat, alaturi de o femeie, sub acuzatia ca ar fi racolat mai mult de 50 de tinere, majoritatea cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, pe care le-ar fi batut si amenintat cu moartea pentru a le obliga sa se prostitueze, scrie BZC.ro.

Comentarii Facebook