Cluj-Napoca: Tâlharii atacă în plină zi. În Mărăști, a fost atacat cu parul în timp ce își aranja lucrurile în mașină

 

Un tânăr de 25 de ani a fost agresat de doi necunoscuți într-o parcare din cartierul Mărăști. Scopul a fost tâlhăria.

 

La ora 13:30, se auzeau niste țipete din parcare ”Ajutor-ajutor-ajutor, ajutor ma omoara!”. Jos erau mai multi vecini și, din cate am inteles, baiatul lucreaza la o firma ca agent si își aranja lucrurile in portbagaj, iar din spate au venit 2 tineri care l-au lovit cu un par. L-au lovit in spate, cap și când s-a intors și a strigat agresorii au fugit. O doamnă a sunat la 112, cerand sa vina o ambulanta si Politia ca a fost tentativa de omor. În 7 minute a venit SMURD si Politia dupa 14.30, apelul la 112 a fost la 13:30 - 13:45.

 

Din discutiile familiei cu politistii, am inteles ca in Marasti nu exista echipaje suficiente. Este un singur echipaj cu 2 politisti care trebuie sa faca față fărădelegilor din cartier”, ne-a relatat un martor.

 

Poliția Cluj susține că nu s-a întârziat o oră, pentru că apelul s-a făcut la 112 numai la 14.30. 

 

În 20 iulie, în jurul orei 14.30, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce se afla într-o parcare de pe strada Ciorcârliei, a fost agresat de persoane necunoscute cu intenția de a-l deposeda de bunuri. Cei în cauză ar fi renunțat la activitatea infracțională în urma strigătelor victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

Conform SMURD Cluj, un echipaj a intervenit pe strada Ciocârliei la ora 13.55, fiind acordate îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit leziuni înzona capului.

 

Poliția Cluj a revenit cu unele completări la acest caz. ”Cei doi agresori au fost reținuți în cursul serii de 20 iulie, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 16 ani, din județul Maramureș, care au fost reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei de vineri, cei doi vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare”, au mai precizat reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Cluj.

 

Cei doi agresori din Vișeu (Maramureș) sunt Toman Marian Gabriel și Florian Darius Varga, ei fiind prinși de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale. Agresorii sunt tâlhari cu multiple infracțiuni la activ și sunt considerați periculoși.  

Comentarii Facebook