Cluj-Napoca: Prinşi de jandarmi cu produse contrafăcute

 

Jandarmii clujeni au depistat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, şapte persoane care comercializau produse contrafăcute.

 

Astfel, cinci dintre acestea, domiciliate în diverse localităţi din judeţul Cluj, ofereau spre vânzare aproximativ 90 de CD-uri piratate. 

 

Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapte susceptibile de a fi infracţiune prevăzută şi sancţionată de art.139^6, din Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe cu modificările şi completările ulterioare.

 

Alte două persoane, domiciliate în localităţi din judeţele Alba, respectiv Sălaj, ofereau spre vânzare circa 50 de sticluţe de parfum care purtau numele unor firme renumite.

 

Pe numele persoanelor în cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapte susceptibile de a fi infracţiune  prevăzută şi sancţionată de art  90, alin. 1, lit. b, din Legea nr.84/1998 republicată, privind mărcile şi indicaţiile geografice( punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare).

 

Documentele întocmite şi bunurile au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii Facebook