Cluj-Napoca: Politiștii locali au donat sânge pentru răniții de pe Moților - FOTO

 

Polițiștii locali din Cluj-Napoca au donat sânge, în urma apelului public pentru donare. 

 

În urma apelului privind cererea de sânge pentru victimele accidentului de pe strada Moţilor, 30 de politişti locali s-au prezentat la Centrul regional de transfuzie sanguină Cluj pentru donare de sânge. Campania de solidaritate vine în urma accidentului produs pe Calea Moților și soldat cu 5 răniți, din care unul este în stare gravă”, a precizat viceprimarul Dan Tarcea.

 

Accident cu victime în centrul Clujului. O mașină a fost răsturnată pe mijlocul drumului FOTO

 

În accidentul de pe Calea Moților au fost implicate două autoturisme și un troleibuz. Din primele informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe prima badă ar fi virat, fără a se asigura, pentru a trece pe banda a doua, astfel șoferul autovehicului aflat pe banda secund ar fi fost determinat, pentru a evita impactul, să vireze, intrând pe contrasens și intrând în coliziune cu un troleibuz. În urma impactului, șoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu troleibuzul a fost rănit grav, fiind transportat la unitatea medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

 

De asemenea, doi călători din troleibuz au fost transportați la spital, însă mai multe persoane din mijlocul de transport în comun ar fi suferit răni minore în urma accidentului.

Comentarii Facebook