Cluj-Napoca: ”Pedofil în fața Școlii Iuliu Hațieganu” / UPDATE: Poliția îl audiază

 

UPDATE 3

 

Prima imagine cu pedofilul din Mănăștur.

 

Acesta este suspectul de pedofilie din Mănăștur. E căutat de poliție - FOTO

 

---------------------- 

UPDATE 2

 

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, s-a deschis un dosar penal pentru corupere de minori pe numele bărbatului de 36 de ani.

 

În legătură cu informaţiile vehiculate în spaţiul public, referitoare la faptul că un bărbat ar fi acostat eleve din cadrul unei şcoli gimnaziale dintr-un cartier clujean, facem următoarele precizări: 

 

La data de 24 aprilie a.c., la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „corupere sexuală a minorilor”.

 

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, ca fiind un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca. 

 

În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi  în vederea găsirii acestuia şi tragerea lui la răspundere penală.”, transmit reprezentanții IPJ Cluj

 

--------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

”Individul care stătea în zona școlii și aborda fetițele a fost identificat și urmează să fie adus la audieri. Acesta ar fi abordat fetițele cînd ieșeau de la școală. Într-o zi a fost găsit un organul genital la vedere și în altă zi a fost surprins cu mâna în zona intimă, în apropierea unei fetițe și avea în mână un telefon”, au precizat surse din cadrul anchetei. 


 

Scenele s-au petrecut în 18 și 19 aprilie. Bărbatul suspectat de pedofilie are 36 de ani. 

 

--------------------

O profesoară de la Școala Iuliu Hațieganu a fotografiat și trimis la poliție mașina unui pedofil. 

 

ATENTIE PARINTI!!!!!(anunt postat de invatatoarea copilului meu, invata la scola Iuliu Hateganu) Vreau sa va aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineata un individ parcat intr-o mașină pe trotuarul de lângă școală, a abordat doua fetițe (una din clasa noastra, iar cealalta din alta clasa a IV-a).

 

Si-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor sa-l însoțească. Azi am reusit sa il identificam. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Are un Ford negru, cu numărul CJ-81-MKI. Am anunțat Poliția, care a spus ca va pune masina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor!!!”.

 

Părinții s-au sesizat și au distribuit informația pe Facebook.

Comentarii Facebook