Cluj-Napoca: Pe Dorobanților închiriază o ”celulă” de 20 de mp cu 300 de euro

 

Un nou anunț postat de agenția imobiliare.ro a stârnit valuri pe Facebook. O cameră ca o ”celulă” a fost scoasă la închiriat cu suma de 290 de euro. 

 

De inchiriat, Garsoniera, 1 camera, 20mp, semidecomandat, confort 2, Parter, Cluj-Napoca, Marasti, 290 Euro”, este anunțul sponsorizat de imobiliare.ro pe Facebook. Nu este exclus ca astfel de anunțuri să aibă scopul de a crește prețurile chiriilor, deoarece încăperea prezentată este sub orice critică. Dacă pentru așa ceva se cere 290 de euro, atunci pentru un apartament modern se poate ajunge la 1000 de euro pe lună. Cert este că anunțul apare ca nefiind activ, dar cei care intră pe site sunt îndrumați spre alte chirii. 

 

Comentariile celor care au văzut anunțul sunt savuroase: 

 

Cat de nesimtit si retardat mintal sa fi sa ceri o asemenea suma pentru niste conditii mai urate ca intr-un lagar de concentrare”.

 

Un tupeu grosolan sa ceri aproape 300 de euro pe celula asta de puscarie. De la atatea topuri fictive in care a fost bagat Clujul: cel mai tare oras, cel mai frumos oras, cel mai IT-ist oras,etc, cred ca ati innebuni de-a dreptul clujenilor. Va faceti iluzia falsa ca e cel mai tare oras din lume si v-a crescut tupeul sa dati orice ghena de gunoi cu 200-300-400 euro. Adevarul e ca romanul pentru bani, si-ar vine si mama si tatal”.

 

Comentarii Facebook