Miercuri 24 Aprilie

Cluj-Napoca: I-a vopsit oglinzile la mașină și i-a gazat ușile din cauza unei parcări

 

O clujeancă s-a trezit cu oglinzile vopsite după ce a parcat în cartierul Grigorescu.

 

Autorul ar fi un angajat al TVR Cluj, care s-a împăcat ulterior cu șoferița în cauză. Conform conducătoarei auto, bărbatul nu ar fi avut niciun motiv să recurgă la acest gest pentru că nu era vorba despre parcarea lui. 

 

In vara acestui an dupa o vizita la niste prieteni in Cartierul Grigorescu ma trezesc cu stergatoarele ridicate, iar urcata in masina intentionand sa pornesc spre casa observ cu uimire ca oglinzile retrovizoare imi sunt vopsite plus un bonus geamuile si usile gazate. Precizez, in contextul in care am parcat pe un loc de parcare care nu avea afis cu ”parcare privata” sau alt avertisment de genul si aveam numarul de telefon in parbriz. 

 

Revoltata sun la politie, povestesc cele intamplate, iar un echipaj vine la fata locului. 

 

A sosit echipajul, politistii draguti ne-au dat dreptate, au intocmit un raport, iar apoi m-au intrebat daca vreau sa astept un echipaj de la criminalistica , raspunzand ferm ca da!

 

In fine, echipajul a sosit dupa doua ore, foarte sictiriți ca ce de munca au de facut pentru niste oglinzi vopsite... 

 

Intr-un final intocmesc un proces verbal, fac niste poze si ma sfatuiesc sa renunt deoarece sunt 0% sanse ca faptasul sa fie gasit.

 

In toamna ma suna inspectorul care se ocupa de caz ca a gasit faptasul si ca acesta si-a recunoscut fapta spunand ca nu a facut-o cu rea intentie si a cerut o impacare. Eu am aceptat rezolvarea cazului pe cale amiabila”, ne-a relatat femeia.

 

Ea susține că bărbatul a repetat scena, dar de această dată a fost mult mai ”blând”. 

 

”Domnul angajat TVR repeta istoria, de data asta fara daune, dar cu semne clare de rautate suna la politie pentru a reclama o masina care este parcata pe un loc de parcare care nu ii apartine, de data asta masina fiind a unor prieteni”, a mai spus aceasta.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook