Miercuri 24 Aprilie

Cluj-Napoca: Cinci taximetriști de la Daniel Taxi, acuzați că au rupt în bătaie un alt coleg - FOTO

 

Cinci taximetriști de la firma Daniel Taxi sunt acuzați de un alt coleg taximetrist că l-au oprit în trafic, l-au tras jos din mașină și l-au snopit în bătaie.

 

Taximetriștii de la Daniel Taxi m-au oprit în trafic, lângă casă, și m-au tras afara din mașină. (Mi-au pus) piciorul pe cap... Erau 5 oameni.

 

Acum zic că m-a bătut politia... sic! Povesti! Pai nici la un câine nu-i rupi picioarele.

 

Nu îi cunosc. Doar pe unul, din vedere, doar lucram la Daniel. Gabi.....01... Și el a fost de față... Cică-i fratele lui Daniel. El era cu gura mare”, a explicat Horia Costin, taximetrist și el la aceeași firmă.

 

Cel care a fost agresat susține că lucra indirect pentru firma Daniel Taxi, dar că nu își explică de ce a fost bătut. ”Da, dar nu a angajat la ei. Lucram pentru cineva care avea masina la Daniel Taxi. Iar eu nu aveam nici macar contract de munca. De 1 an (lucram) la negru. Nu știu ce aveau de împărțit, mai ales că eram in timpul liber”, a relatat Horia Costin.

 

Bărbatul a depus plângere la poliție și și-a scos și certificat medico-legal.

 

”În 18 iulie, un bărbat de 41 de ani s-a prezentat la secția 5 unde a depus o plângere penală. Se fac cercetări în acest caz”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook