Cluj-Napoca: Așa se circulă în 2017 la ora 8:30 dimineața - FOTO

 

Clujenii vor să circule cu mijloacele de transport în comun, dar reclamă probleme în privința timpilor de așteptare și a aglomerației.  

 

Un clujean i-a semnalat și primarului Emil Boc situația dintr-o stație de autobuz: ”Cu asemenea mijloc de transport in comun, plus ca oamenii asteapta intre 10 - 15 minute dupa urmatorul autobuz care de asemenea e arhiplin!!! Minunat!!!”, a scris Zsolt Domos‎.

 

În luna martie, la prezentarea studiului de trafic comandat de Primăria Cluj-Napoca s-a vorbit despre instituirea unor benzi unice de transport pentru mijloacele de transport în comun. Acestea ar urma să funcționeze de pe strada Memorandumului spre Mărăști și înapoi, dar încă nu s-a stabilit de când. 

 

La acea prezentare, directorul Companiei de Transport Public Cluj, Liviu Neag, a spus că banda unică ar trebui să reducă timpii petrecuți de oameni în autobuze. ”Vă pot da ca exemplu banda creată în Piața Avram Iancu, în fața Curții de Apel. Acolo, pe o lungime de 270 de metri, timpii de transport s-au scurtat cu 10 - 15%. Vorbim deci de perioada petrecută de oameni în autobuze”, a precizat Liviu Neag.

 

 

Boc și noul studiu de trafic propun schimbări DURE în centrul Clujului. Cum se va circula pe axa Mărăști - Memorandumului

Comentarii Facebook