CLUJ: Inconștiență pură! Un șofer cu alcoolemie RECORD și fără permis, prins de polițiști după ce a cauzat un accident



Polițiștii clujeni au depistat, sâmbătă, un conducător auto beat la volan și fără permis. Mai mult, acesta a fost implicat și într-un accident rutier.

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, au depistat un conducător auto, de 41 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, care avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla influenţa alcoolui”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul a fost depistat pe strada Piaţa Romană, din municipiul Turda, unde a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de peste 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook