CLUJ: Incendiu puternic pe o stradă din Dej. De frică o femeie a făcut infarct VIDEO



Un incendiu a izbucnit, azi-noapte, pe strada Solidarității, din Dej, lăsând o familie fără casă chiar în toiul iernii.

Focul care a mistuit acoperisul risca sa se extinda si la casa vecina, iar proprietara celui de-al doilea imobil, o batrana in varsta de 81 de ani s-a speriat si a facut infarct. Un alt batran din prima casa a fost scos afara de un vecin, care a observat flacarile. Din fericire acesta a scapat nevatamat, scrie dejeanul.ro.

Pompierii au fost anunțați printr-un apel la 112, în jurul orei 01.00, iar la fața locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere ale Detasamentului de Pompieri Dej. Pana la sosirea acestora, un vecin a reusit sa intre in casa si sa ii anunte pe proprietari ca sunt amenintati de flacari. Acesta l-a scos afara pe un batran care dormea, iar fiul si nora sa au reusit sa iasa singuri.

De asemenea, înn casa vecina, care este lipita de cea care s-a aprins prima, locuia o batrana singura, in varsta de 81 de ani. In momentul in care a vazut fum, femeia a urcat in pod pentru a vedea daca acoperisul i-a fost afectat, dar vazand flacarile s-a speriat si cum avea probleme cu inima, a suferit un infarct.

Politistii au fost cei care au scos-o pe batrana din casa si au dus-o la o vecina pana la sosirea unei ambulante. Medicii au confirmat faptul ca aceasta a suferit un infarct si a fost transportata la Spitalul din Dej de unde a fost transferata la Cluj-Napoca.

Intre timp, pompierii incercau sa limiteze pagubele produse de incendiu si sa previna extinderea acestuia, dar in cele din urma, focul s-a extins si la o parte din acoperisul casei vecine.

Pompierii au reușit să licideze focul după două ore, însă produse la prima locuinta sunt destul de insemnate. Urmeaza ca acestia sa stabileasca de la ce a pornit focul, dar cel mai probabil a fost vorba de un scurtcircuit.


Comentarii Facebook