CLUJ: Femeie de 72 de ani, la un pas de moarte după ce s-a pierdut în pădure. Forțele de ordine au găsit-o după ore de căutări VIDEO



O femeie în vârstă de 72 de ani, din localitatea clujeană Ciubanca, a fost la un pas de moarte, marți seară, după ce s-a pierdut în pădure.

Femeia a mers marti dimineata la cules de ciuperci impreuna cu doua persoane, in padurea de la marginea localitatii Ciubanca. Batrana de 72 de ani s-a despartit de grup pentru a cauta ciuperci intr-un alt loc, dar cele care o insoteau nu au mai reusit sa o gaseasca. Au coborat in sat fara ea, crezand ca s-a intors singura acasa.

Cum nu au gasit-o, s-au intors in padure sa o caute, dar nici urma de aceasta. Pentru ca timpul trecea si intunericul era tot mai aproape, in cele din urma au sunat si la 112. In scurt timp, la fata locului s-a deplasat o ambulanta de la Dej, dar si pompierii, politistii si o echipa de la SALVAMONT Cluj. Echipajele de interventie, impreuna cu satenii si familia femeii au cautat-o prin toata padurea si au reusit in cele din urma sa o gaseasca dupa cateva ore cazuta intr-o rapa, dar din fericire constienta, scrie dejeanul.ro.

Au transportat-o cu un autoturism de teren pana in sat unde astepta ambulanta, iar echipajul medical a stabilizat-o pe femeie si a transportat-o la Spitalul Municipal Dej.

Comentarii Facebook