Cluj: Drogați aproape leșinați în stația de lângă Cluj Arena - VIDEO

 

Clujul devine încet capitala drogaților, fiind foarte multe cazuri în care tinerii care consumă diverse substanțe nu se mai ascund și o fac direct în public. 

 

Doi tineri au fost filmați zilele trecute în stația de autobuz de lângă Cluj Arena, în timp ce fumau. Din imagini se poate vedea că unul dintre ei nici nu se mai poate tine drept și fumează prăbușit peste colegul lui. Celălalt este sprijinit de paravanul stației de autobuz. 

 

Multe imagini similare au fost difuzate de Știri de Cluj în ultima vreme, dar Poliția și DIICOT -ul nu au reacționat în niciun fel public, prin razii sau alte acțiuni specifice muncii lor. Dovadă stă faptul că astfel de imagini continuă să apară. 

 

Știri de Cluj, fiind cel mai citit ziar din județ, va continua să pună presiune publică pe autorități, așa cum o face de aproape 10 ani.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni și știre și ați vrea să fie sesizat autorităților sau v-a impresionat, ne puteți scrie pe adresa office@stiridecluj.com sau să ne trimiteți imagini prin rubrica ”Fii reporter!”. De asemenea, ne puteți contacta pe Facebook. 

 

Comentarii Facebook