CLUJ: Distracție terminată prost, pentru un grup de minori! Au ”șutit” o mașină și au făcut accident



Un grup de minori clujeni au avut parte de ”aventura” vieții, vineri seara, când un adolescent de 17 ani a decis să își ia prietenii la o plimbare cu mașina.

Vineri, 9 septembrie, in jurul orei 23.30, un echpaj de politie aflat in trafic a observat pe strada Liviu Rebreanu un autoturism care facea depasiri peste linia continua si s-a luat dupa el.

La observarea urmaritorilor a inceput si filmul artistic: soferul a apasat mai tare pe pedala. Numai ca, in apropierea hotelului Mariflor, a scapat masina de sub control, a intrat in santul de pe marginea drumului si s-a oprit intr-un gard, scrie gherlainfo.ro.

Speriati, pasagerii din masina s-au imprastiat, asa ca pana la sosirea politiei nu mai era ţipenie de om prin preajma.

Oamenii legii au început verificarile, iar în scurt timp l-au identificat pe tanarul de 17 ani aflat la volan. Acesta este domiciliat in Gherla si nu detinea un permis auto pentru categoria respectiva. Anterior acesta detinuse un permis, pentru alta categorie, retinut pentru alta fapta.

De asemenea, au fost identificati si ceilalti pasageri. Este vorba de trei minori, cu varste de 14-15 ani, doi din Gherla si unul din Taga.

In urma accidentului, soferul a fost ranit, el prezentandu-se la spitalul din Gherla pentru investigatii medicale.

Minorul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis auto, iar pentru fapta sa, el risca acum o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

Comentarii Facebook