Cluj: Cum arată noile containere îngropate din Grigorescu: Când ne civilizăm? - FOTO

 

Campania de amplasare de containere de deșeuri îngropate din Cluj-Napoca nu a dus la civilizarea locuitorilor. Aceștia ar fi trebuit să colecteze selectiv și să depună deșeurile în concordanță.

 

Dezideratul Primăriei Cluj-Napoca este departe de realitate. Oamenii continuă să arunce gunoaiele cum îi taie capul, și mai mult să depoziteze chiar în afara containerelor.  

 

Am avut ceva de rezolvat in seara asta in cartierul Grigorescu! Fereasca Dumnezeu cum arata zona cu modernele containere pentru deseurile selectiva, care de fapt sunt sub pamant doar partea de incarcare a deseurilor este in partea de sus! Am ramas masca cand am vazut ce mizerie si tiganie este in jurul lui! In Romania nu se vor civiliza oamenii nici peste 100 de ani! Suntem sub orice critica! Asa a fost romanul si acuma 100 de ani si asa v-a ramane pe veci! Lipsa de bun simt! Lipsa de educatie! Nepasare pana la loc comanda! Suntem mai jegosi ca ciobanul care sta cu oiile pe camp si nu are unde sa faca un dus! Eu nu stiu dupa ce s-a cheltuit o gramada de bani pentru aceste pubele moderne din inox, pentru ca efectiv nu ai pentru cine sa faci aceasta investitie! Pai si animalele salbatice sun mai curate si mai bine educate deja din nastere mai frate! Eu deja sunt disperat cand vad cu ce oameni traiesc in jurul meu! Daca indraznesti sa atragi atentia unei persoane care a aruncat ceva pe jos, te injura de mama si te mai ia si la pumi! Mi-e scarba deja de tot ce vad in jurul meu! Efectiv imi vine sa vars cand vad in ce tara si cu ce oameni neciopliti si ne educati traiesc in jurul meu”, a scris un clujean. 

Comentarii Facebook