Cluj: Comportament nedemn de un medic la Policlinica de pe Moților

 

Un lector universitar clujean a relatat un caz care aruncă din nou o lumină negativă asupra sistemului sanitar. 

 

În vizită la secția de Ortopedie a Policlinicii de pe str. Moților, et. 3, cabinet 94. Doctorul: ”Azi nu mai am chef de consultații, de mâine intru în concediu”. Și iese din cabinet. Asistentul, mai empatic: ”Eu nu mă pricep, dar vă sugerez să mergeți la altă clinică”, a relatat Mihai Cucerzan, lector la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară.

 

Postarea a atras rapid furia celor de pe Facebook, care au început să relateze alte întâmplări șocante. ”(Dr.) Tomoaia?? Doamne fereste!!! Mamei mele i-a cerut "dreptul" ( a se intelege spaga) in versuri. Nu a primit, nu s-a rezolvat- si-a pus proteza la genunche la Spitalul din Deva. Asta dupa ce a diagnosticat-o aiurea si i-a recomandat operatea varicelor, mama suferind de gonactroza. 

 

Urla la usa plina de pacienti ca ii asteapta lacabinetul sau privat. Erau numai iameni amarati acolo... nici nu vreau sa-mi mai amintesc. Mi-a fost rusine de mama ca am pus-o sa faca un drum degeaba de la Deva la Cluj si retur, in loc sa o las sa se opereze la Deva, unde totul a decurs perfect si s-a rezolvat in 3 saptamani, prin plata CAS-ului, etc. La Cluj astepta 7 ani dupa proteza!”, a scris cineva.

 

Singura soluție pentru aceste cazuri este întocnirea unor plângeri la DSP Cluj și la conducerea Clinicii. În cazul în care nu se iau măsuri, o altă soluție este demascarea publică a cazului, singura măsură care mai pare să funcționeze în România. 

Comentarii Facebook