Cluj: Coletul suspect din Spania conținea 10 kg de droguri

 

Un clujean a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT Cluj în timpo ce ridica un colet venit din Spania. Șoferul autocarului a intrat la bănuieli în timp ce manevra pachetele și a alertat poliția. 

 

La data de 01.04.2018  procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MOLDOVAN BÎRLEAN ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

 

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că la data de 01.04.2018, în jurul orelor 01,00 – 02,00, inculpatul Moldovan Bîrlean Alexandru a fost surprins în flagrant pe raza municipiului Cluj-Napoca, în timp ce ridica un colet trimis din Spania care conținea cantitatea de 9,94 kg cannabis.

 

La aceeaşi dată, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului au fost identificate mai multe bunuri, respectiv pungulițe cu urme de substanțe, semințe de cannabis, precum și un cântar electronic.

 

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook