CLUJ: Cinci șoferi prinși conducând fără permis, în mai puțin de 24 de ore



Polițiștii clujeni au reușit să depisteze, în mai puțin de 24 de ore, cinci șoferi care se aflau la volan, pe drumurile publice, cu toate că aveau dreptul de conducere susendat, ori nu dețineau permis de conducere.

Astfel, conform IPJ Cluj, la data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dorobanților, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secţia 7 Poliţie, au depistat pe Calea Dezmirului, un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, autoturismul era neînmatriculat și avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat, de 30 de ani, din comuna Frata, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, având suspendat dreptul de a conduce.

Tototdată, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au depistat un bărbat, de 41 de ani, din comuna Cuzdrioara, care conducea, prin localitatea Mănășturel, un autoturism neînmatriculat, ce avea aplicat număr fals, fără a avea permis de conducere.

Polițiștii din Dej au depistat un tânăr, de 25 de ani, din Dej, care conducea un autoturism pe strada Gutinului, având permisul de conducere reținut ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier.

Comentarii Facebook