CLUJ: Ce se întâmplă când te urci beat la volan și fără permis? Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a cauzat un accident



Polițiștii clujeni au depistat, ieri dimineață, în jurul orei 04:50, un tânăr de 19 ani din Turda, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere.

Conform IPJ Cluj, acesta a fost depistat de poliţişti pe DJ107R, în localitatea Muntele Băişorii, judeţul Cluj, unde a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele informații tânărul, deşi nu posedă permis de conducere, ar fi luat autoturismul pentru a-l conduce, fără acordul proprietarului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Tânărul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook