Social

CLUJ: Ce au decis judecătorii în cazul cuplului de scandalagii de la Câmpia Turzii. Polițiștii au folosit focuri de armă pentru a-i calma

  
Polițiștii clujeni au reținut, zilele trecute, o femeie și concubinul, pentru acte de violență și ultraj, iar marți aceștia au ajuns în fața magistraților.

Astfel, în 13.06.2016, în urma analizei dosarului, procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda a dispus extinderea cercetărilor faţă de bărbatul reţinut pentru comiterea unei infracţiuni de “tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi 2 infracţiuni de “ultraj”, dosarul fiind preluat în cercetare proprie.

A fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de cei doi, femeia reţinută se cercetează în libertate, iar bărbatul reţinut a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 zile.

Luni noapte, în jurul orei 22.00, Poliția a fost sesizată municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că în cartierul Sâncrai din localitate se află în desfăşurare un scandal, iar din primele verificări a rezultat că un tânăr a fost agresat în propria locuință de către o vecină.

Polițiștii au identificat persoană în cauză, o femeie de 50 de ani din municipiul Câmpia-Turzii, județul Cluj, care era sub influența băuturilor alcoolice. Când oamenii legii au imobilizat-o, a apărut și concubinul acesteia, tot sub influența băuturilor alcoolice, acesta devenind violent față de polițiști.

Citește mai multe despre caz AICI - Cluj: O femeie cu un cuțit și concubinul ei i-au făcut pe polițiști să tragă

14-6-2017, 9:55
19 vizualizări
1 comentarii
Limbaj de lemn15-6-2017, 7:32
Femeia " se cerceteaza"? Cineva se poate cerceta pe sine insusi sau insasi daca este femeie. Daca ea "se cerceteaza" ce actiune intreprinde instanta asupra impotriva ei?
Spre deosebire de ea, barbatul nu "se retine" (m-as fi intrebat daca da, de la ce se retine), el este retinut cum corect ar fi trebuit sa scrie si in cazul femeii.

Cele mai citite ştiri din Social

1339 vizualizări
22-2-2018, 17:20
Mașină furată din Cluj! A închiriat-o și a dispărut - SHARE / FOTO» Vezi tot
603 vizualizări
22-2-2018, 20:53
REVOLTĂ la Cluj. Oamenii au blocat B-dul Eroilor și cer apărarea DNA - VIDEO» Vezi tot
492 vizualizări
22-2-2018, 15:16
Tânără înjurată și scuipată de romi la Florești; Au început să mă prindă de fund VIDEO» Vezi tot
227 vizualizări
22-2-2018, 23:10
TIR în flăcări. Un șofer din Gherla a avut probleme - VIDEO» Vezi tot
225 vizualizări
21-2-2018, 14:01
Accident LIVE în Gheorgheni! !M-ai depășit prin dreapta handicapatule!” / ”Bă, ești tâmpit!” - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?