CLUJ: Caz halucinant la Gherla! O adolescentă de 15 ani a fost violată în repetate rânduri de propriul tată


O adolescentă de 15 ani, din Gherla, a trecut prin chinuri groaznice din cauza propriului tată, care a abuzat-o sexual în repetate rânduri.

Monstrul cu chip de tată și-ar fi violat propria fiică de mai multe ori pe parcursul acestui an, însă, ajunsă la capătul răbdării și sătulă de suferințe și umilințe, fata a cerut ajutorul autorităților, potrivit someseanul.ro.

Minora provine dintr-o familie destrămată. Tatăl și mama ei au divorțat, bărbatul, originar din Vultureni, stabilit apoi la Gherla rămânând cu fiica, în timp ce fratele fetei a rămas cu mama acestora.

Fata a sunat la Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, care a anunțat imediat poliția, iar în urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a dispus, în primă fază reținerea acestuia pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Faptele de viol s-ar fi petrecut în cursul anului 2016, când bărbatul ar fi întreținut, prin constrângere, relații sexuale cu propria fiică, în vârstă de 15 ani.

Adolescenta a fost predată Centrului de Intervenție pentru Copiii abuzați din Cluj, unde va rămâne în plasament până la clarificare acuzațiilor împotriva tatălui ei.

Oamenii legii au început cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele de care fata își acuză tatăl.

Comentarii Facebook