Miercuri 24 Aprilie

CLUJ: Caz halucinant la Dej! O tânără de 19 ani a fost violată în drum spre serviciu VIDEO



O tânără de 19 ani, din Dej, a avut parte de o după-amiază de coșmar, luni, în timp ce aștepta autobuzul, într-o stație de pe strada 1 Mai, pentru a merge la serviciu.

Ghinionul ei a fost că a ajuns prea târziu, când autobuzul deja plecase, dar un bărbat aflat prin zonă la volanul unui autoturism s-a oferit să o ducă la destinație.

Când mai avea doar câțiva kilometri până la Jucu, acolo unde se află fabrica în care lucrează tânăra, șoferul a deviat de la traseu pe un drum lateral și sub amenințări a obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el. După aceea, bărbatul a dus-o pe tânără până la fabrică și a amenințat-o că dacă va scoate un cuvânt despre ceea ce s-a întâmplat între ei, o va căuta și o va bate, scrie dejeanul.ro.

Imediat după ce a reușit săs cape, tânăra a sunat la Poliție și a povestit incidentul, astfel că oamenii legii, cu ajutorul descrierii fetei, au reușit să identifice făptașul.

Este vorba despre un bărbat de 31 de ani din Caseiu, care și în trecut a mai fost condamnat pentru viol. Deși a fost identificat, încă nu a fost găsit.

Polițiștii au efectuat căutări împreună cu jandarmii și un echipaj al poliției canine. De asemenea, alte echipaje de poliție au efectuat filtre la intrările și ieșirile din oraș, verificând autoturismele care tranzitau șoseaua națională.

Vinovatul riscă să ajungă din nou după gratii pentru viol și lipsire de libertate.


Comentarii Facebook