CLUJ: Bătrân UCIS cu sânge rece de patru rromi. Criminalii au fost prinși imediat VIDEO



Un bătrân a fost ucis cu sânge rece, joi dimineață, în localitatea Călățele, trupul acestuia găsit de o vecină care avea grijă de el. Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge și avea capul zdrobit.

La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști și procurorii, care au demarat imediat cercetările la fața locului.

Bătrânul a fost găsit cu multiple leziuni pe corp și o rană mare la cap, provocată cu un obiect contondent. Pentru anchetatori nu a fost nicio îndoială că bătrânul fusese lovit cu bestialitate, iar că rana din zona capului i-ar fi adus decesul, astfel că au tratat încă din primele minute cazul ca o crimă, scrie someseanul.ro.

Conform oamenilor legii, motivul crimei a fost jaful, însă autorii n-au avut ce fura din casa bătrânului de 83 de ani, pentru că banii acestuia erau ținuți în grijă tocmai de vecina care îi ducea periodic mâncare și medicamente.

Anchetatorii i-au prins pe suspecți în câteva ore, fiind vorba despre patru persoane, de etnie rromă, tot din Călățele, trei dintre ei fiind minori. Aceștia au fost prinși de polițiști la Huedin.

Suspecții au fost aduși la Cluj-Napoca la audieri, unde au fost prezentați Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzați de omor deosebit de grav.

Comentarii Facebook