CLUJ: Bătaie la beție între rude, la Dej. Mascații au descins la fața locului VIDEO



O altercație între mai multe rude a avut loc, marți, chiar de Sf. Maria, în cartierul Dej Triaj, din Dej, fiind nevoie de intervenția oamenilor legii.

Totul se pare că a început după ce un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a sărit să își ia la bătaie propriul cumnat, aflat tot sub influența alcoolului. S-au impartit pumni si picioare, iar in urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie.

Pentru ca totul s-a intamplat intr-o zona rau famata din oras, unde locuiesc zeci de familii de romi relocate din centrul orasului, oamenii legii de la Dej au cerut si sprijinul mascatilor de la Cluj Napoca. In scurt timp acestia si-au facut aparitia in Dej-Triaj si au restabilit ordinea, iar 3 barbati implicati in bataie au fost dusi la politie. La fata locului s-a deplasat si o ambulanta, care a acordat ingrijiri unei persoane, fara a fi insa nevoie si de transportul la spital, scrie dejeanul.ro.

La scurt timp, printr-un alt apel la 112 s-a cerut sprijinul ambulantei, pentru ca sase femei ar fi lesinat in urma scandalului. La fata locului s-a deplasat din nou o autosanitara de la Ambulanta Dej, insa la locul solicitarii nicio persoana nu a fost gasita lesinata sau cu probleme medicale. Echipajul ambulantei a intregistrat cazul ca SOLICITARE ABUZIVA, urmand a se stabili sanctiunea pe care o va primi apelantul.

Oamenii legii vor stabili, după audieri, implicarea fiecarei persoane in bataia respectiva pentru a fi luate măsurile legale necesare.


Comentarii Facebook