Cluj: Bărbat cu infarct scos peste gard de medici. Un șofer a blocat poarta - VIDEO

 

Medicii de la Ambulanță au fost nevoiți să sară gardul pentru a putea ajunge la un bărbat care făcuse infarct. Incidentul s-a petrecut pe strada Sextil Pușcariu.

 

Vino si muta masina, un om a facut infarct si medicul a trebuit sa sara gardul, dar acum nu il pot scoate pe om din curte!!”, a scris Tania P. pe grupul Info Trafic jud. Cluj. 

 

Se pare că medicii au fost nevoiți să demonteze o bucată din gard, iar pe acolo l-au scos pe pacient întins pe o targă. Poarta casei a fost blocată de autoturismul din imagine, șoferul parcând atât de aproape de ușă încât nimeni nu s-a putut strecuta înăuntru. 

 

Conducătorul auto a lăsat în bord un card de acces eliberat de Primăria Cluj-Napoca pentru Zilele Clujului, dar nici un număr de telefon pentru a fi sunat. Poliția Locală a fost chemată la locul incidentului.

 

Directorul Serviciului de Ambulanță al județului Cluj, Horia Simu, a declarat că pacientul a fost internat la Institutul Inimii. ”Nu s-a putut face accesul în curte pe poartă, iar medicii au fost ajutați de mai mulți bărbați pentru a-l scoate pe pacient afară peste gard. Echipajul l-a stabilizat pe pacient, dar pentru a ajunge acolo medicii au fost nevoiți să sară gardul. Astfel de cazuri sunt foarte grave și intervenția rapidă a medicilor este vitală. Bărbatul a fost stabilizat și în ambulanță și acum este internat la Institutul Inimii Cluj”, a spus medicul Horia Simu.

Comentarii Facebook