CLUJ: Apel DISPERAT pentru a fi ajutată Andreea, tânăra mămică accidentată la Borșa, de un șofer mort de beat

 

Andreea, mămica accidentată la Borșa de un șofer mort de beat, are nevoie de ajutor. Femeia este internată în stare gravă, dar fiica ei a fost rănită ușor. 

 

Pentru Ursut Andrea victima accidentului de la Borsa. Nevoie urgentă de sânge!! Nu contează grupa. Se poate dona la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, str. Nicolae Bălescu nr.18. Şi spuneți că e pentru Ursut Andrea tanara de 25 de ani, mama unei fetite de trei ani, implicata in accidentul grav de la Borsa. Programul centrului este 7.30-13.30”, spun apropiații femeii. 

 

Accidentul în care a fost rănită grav tânăra mămică a avut loc în 5 septembrie, în jurul orei 15:20, în Borşa, judeţul Cluj. Femeia și fiica ei de 3 ani se aflau pe marginea drumului, când au fost lovite în plin de șoferul care avea o alcoolemie de 3,30 în sânge.

 

Șoferul a plecat mai departe și a făcut un alt accident, care nu s-a mai soldat cu victime. El a fost arestat pentru 30 de zile.

 

Imagini LIVE cu accidentul de la Borșa! Șoferul care a lovit o mamă și pe fiica ei avea 3,32 g/l alcool în sânge - VIDEO

 

Comentarii Facebook