Miercuri 24 Aprilie

Cluj: Adolescent căzut de la etaj pe strada Arinilor

 

Un adolescent a căzut de la etajul 7 al unui bloc de pe strada Arinilor. 

 

Pompieri de pe o autospecială de stins incendii cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD de terapie intensivă efectuează manevre de descarcerare de mai bine de 30 de minute, pentru a salva viața unui adolescent, care se pare că a căzut accidental de la etajul 7 al unui bloc aflat în construcție, de pe strada Arinilor din Municipiul Cluj Napoca”, anunță ISU Cluj.

 

---------------------------------

 

UPDATE

 

Pompieri de pe o autospecială de stins incendii cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD de terapie intensivă au fost alarmați  în jurul orei 20.00 pentru a salva un adolescent, care se pare că a căzut dintr-un bloc aflat în construcție, pe strada Arinilor, din municipiul Cluj-Napoca.

 

Au fost efectuate de către echipajul SMURD, sprijinit de pompieri, manevre de resuscitare pentru a readuce semnalele vitale ale adolescentului, timp de mai bine de 30 de minute. Pompierii au tăiat din gardul șantierului pentru ca tânărul să poată fi dus în ambulanța SMURD, echipajul medical reușind să readucă semnalele vitale ale adolescentului”, anunță ISU Cluj.

 

Conform reprezentanților ISU, persoana care a anunțat situația, prin numărul unic de urgență 112, a inițiat manevrele de resuscitare sub îndrumare de operatorului din dispeceratul ISU. Fiind doar un simplu trecător care a dorit să ajute, a reușit să evalueze semnalele vitale ale tânărului, a asigurat menținerea poziției persoanei căzute pentru a nu agrava leziunile suferite, şi a început masajul toracic până la sosirea echipajului SMURD.

 

La auzul sirenelor a ajutat la identificarea locului unde se afla tânărul căzut de către echipajul medical şi a rămas alături de echipajul medical pe timpul manevrelor de resuscitare până la plecarea acestuia spre spital.

 

Comentarii Facebook