CLUJ: Accident între un BMW și un Audi, la Dej. O femeie a fost rănită VIDEO



Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, joi după-amiază, pe stada Bistriței, din Dej.

Un autoturism marca BMW, condus de un tânăr din Dej a intenționat să iasă din parcarea unei firme de curierat de pe strada Bistriței, pentru a întoarce spre Dej, moment în care a fost lovit în mijlocul drumului de un autoturism Audi, înmatriculat în Bistrița-Năsăud.

Acesta din urmă, spun martorii, ar fi încercat să depășească o coloană de mașini formată pe direcția Dej-Bistrița și nu a avut cum să vadă autoturismul BMW care ieșea din dreapta, din parcare. În urma impactului, autoturismul Audi și-a continuat deplasarea, părăsind carosabilul și oprindu-se într-un șanț de pe partea stângă a sensului de mers, scrie someseanul.ro.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Dej, pentru a scoate victima, o femeie pasageră pe locul din dreapta în autoturismul Audi. Aceasta a fost preluată de o autosanitară și transportată la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Dej.

Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului și cine se face vinovat de acesta.

Crculația auto a fost blocată complet mai bine de o jumătate de oră la intrarea în Dej dinspre Bistrița.


Comentarii Facebook