CLUJ: Accident grav la Viile Dejului! Un scuterist a intrat direct într-un podeț VIDEO


Un accident rutier, soldat cu rănirea destul de gravă a unei persoane, a avut loc, marți seară, pe strada Somcutului, din Viile Dejului.

Din primele informatii, un mopedist in varsta de 43 de ani din localitate, a pierdut intr-o curba controlul scuterului si a ajuns in santul din beton de pe marginea soselei.

In urma impactului extrem de puternic, barbatul a fost aruncat la cativa metri distanta, iar mopedul acestuia a fost distrus aproape in totalitate. Vecinii acestuia au fost martori la intreaga scena si au sunat la 112. In scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj de prim-ajutor SMURD. Paramedicii i-au acordat barbatului primele ingrijiri, dupa care l-au transportat la Spitalul Municipal Dej, scrie dejeanul.ro.

Bărbatul a suferit rani destul de serioase, in special la membre, dar viata nu ii este pusa in pericol.

De asemenea, victima se pară că nu este proprietarul scuterului. Acesta ar fi vazut niste adolescenti din vecini cum se chinuie sa porneasca mopedul, iar cand au reusit acest lucru, a vrut sa il incerce. Desi a fost avertizat de acestia ca mopedul nu are toate actele in regula, i-a ignorat si a pornit la drum.

Politistii de la rutiera si criminalistii s-au deplasat de asemenea la locul accidentului si au efectuat cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul rutier.

Comentarii Facebook