CLUJ: Accident cu trei mașini, dintre care una de școală de șoferi, în centrul Dejului. O persoană a ajuns la spital FOTO



Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, joi după-amiază, în jurul orei 13.30, la intersecția străzilor 22 Decembrie 1989 si Alecu Russo din Dej.

Din primele cercetari efectuate de politisti, un sofer in varsta de 40 de ani din Bobalna, aflat la volanul unui autoturism, a patruns de pe strada Alecu Russo in strada 22 Decembrie, fara a respecta semnificatia indicatorului cedeaza trecerea. Astfel, acesta a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe drumul prioritar, la volanul caruia se afla instructorul unei scoli de sofer, un barbat in varsta de 56 de ani din Gherla, scrie dejeanul.ro.

In urma impactului, masina acestuia a fost proiectata intr-o autoutilitara condusa de un brbat de 47 de ani din Dej. Soferul autoturismului care apartine scolii de soferi a suferit rani si a fost transportat la spital.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a avut loc accidentul și pentru luarea măsurilor legale corespunzătoare.

Comentarii Facebook