CLUJ: Accident cu doua victime la Dej. Unul dintre șoferi era RUPT DE BEAT


Un accident rutier grav, soldat cu ranirea a doua persoane, a avut loc, joi după-amiază, în jurul orei 16.50, pe strada Bistriței, din Dej.

Conform IPJ Cluj, un barbat, în vârsta de 43 de ani, din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Uriului, ajuns la intersectie cu strada Bistritei, ar fi efectuat un viraj la stânga fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un barbat, în vârsta de 64 de ani, din localitatea Cuzdrioara, judetul Cluj, care se deplasa pe directia Dej – Cuzdrioara, intrând în coliziune cu acesta.

În urma testarii conducatorilor auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit ca soferul, de 64 de ani, se afla sub influenta alcoolului, având o concentratie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Accidentul s-a soldat cu ranirea grava a barbatului de 64 de ani si ranirea usoara a unui barbat, în vârsta de 71 de ani, din localitatea Cuzdrioara, pasager în acelasi autoturism.

Pagubele materiale au fost estimate la 6.000 de lei.

Politistii continua cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal.

Comentarii Facebook