Cluj: Accident cauzat de un tractorist RUPT de beat. A lovit cu plugul mașina unei femei



Un accident rutier, soldat cu pagube materiale, a avut loc, miercuri seară, în jurul orei 18.30, pe raza localității Pruni, din comuna clujeană Bobâlna.

Conform IPJ Cluj, la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 45 de ani, din Bobâlna, în timp ce conducea un tractor neînregistrat si neînmatriculat prin localitatea Pruni, pe DC 164, a acroșat cu plugul un autoturism condus de o femeie, de 46 de ani, din Gherla, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea medicală din Dej, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, întrucât tractorul avea aplicat un număr de înmatriculare care aparținea altui autovehicul.

Comentarii Facebook