Cluj: A urmărit în trafic un șofer teribilist. Transporta și un copil fără centură - VIDEO

 

Un clujean cu camera la bord a surprins în trafic un șofer care circula neregulamentar și l-a urmărit pentru a-i atrage atenția asupra greșelilor. Pe bancheta din spate a mașinii era și un copil, transportat fără centură.

 

Parinte inconstient cu copil mic pe bancheta din spate (fara scaun special pentru copii si fara centura), schimba banda fara sa semnalizeze, fortandu-ma sa franez. 

 

Apoi pune frana intentionat fara sa constientizeze ca are un copil mic pe bancheta din spate si taie toata parcarea de la centrul comercial Vivo. La finalul videoului se poate auzi o parte din discutia avuta cu el.

 

In mod normal nu m-as fi luat dupa el, dar faptul ca a pus frana desi avea copil mic pe bancheta din spate, m-a facut sa cred ca pot sa-l fac sa inteleaga ca a gresit si ceea ce a gresit.

 

Din pacate, asa cum se aude si pe inregistrare, domnul considera ca drumul nu este al meu si deci are dreptul sa faca orice. Apoi faptul ca a trecut in diagonala peste locurile de parcare din parcarea Vivo este iarasi justificata pentru ca nu a incurcat pe nimeni.

 

Deci dupa parerea lui este in regula sa incalci regulile de circulatie (de exemplu sa treci pe rosu la semafor) atata timp cat nu incurci pe nimeni. Nici nu pare sa inteleaga faptul ca nu poti sa schimbi banda fara sa semnalizezi, fortandu-l pe celalalt sa franeze. Dupa cum se vede pe video el a inceput sa schimbe banda cand inca era in paralel cu mine, fortandu-ma sa trag de volan in stanga.

 

Faptul ca are antena pe masina este un alt indiciu ca domnul nu prea circula regulamentar de felul lui, ceea ce este OK si o face pe riscul lui, dar cand pune in pericol viata unui copil minor, copil care nu poate sa aleaga inca daca se urca in masina cu tatal sau inconstient sau nu, atunci nu mai este OK deloc”, a relatat șoferul, pe site -ul Trafictube.ro.

Comentarii Facebook