Cluj: A salvat un pui de șoarece din ger. Postarea e virală și foarte comentată

 

O clujeancă a cerut ajutor pe un grup specializat de Facebook, după ce a salvat de la moarte un pui de șoarece înghețat. 

 

Cu riscul de a stârnit nenumărate controverse, am nevoie de ajutor. Am găsit micuțul acesta. Nu l-am putut lasă afara la ce frig este. știe cineva cum îl pot îngriji corespunzător? Este chiar mic de tot, dar am observat ca nu are nevoie de stimulare pt defecație”, a scris Denisa pe grupul ”Protecția animalelor Cluj”.

 

Postarea a devenit virală și a adunat sute de comentarii. ”As dori sa le atrag atentia celor care comenteaza sa il arunce/dea la pisica etc. ca sunteti pe un grup numit "Protectia animalelor" nu "Protectia cainilor si pisicilor si a animalelor mari". Daca nu ati prins inca ideea, asta inseamna ca orice animal trebuie protejat oricat de mic si nesimnificativ vi se pare voua ca este :) Intrati pe grupuri doar cu caini si pisici daca nu va convine. Cat despre persoana care l-a gasit, felicitari :D Sper sa vina primavara cat mai repede si sa-l poti elibera in natura”, a scris cineva.

 

Daca ai gasi un copilaș pe strada bolnav si flamand l-ai lua cu tine sa il duci la medic si sa îi dau mâncare? Cred ca nu”, a mai adăugat cineva.

 

Ce părere aveți despre gestul clujencei?

 

Comentarii Facebook