Cluj: 15 suporteri scandalagii au fost depistați, după bătaia generală de la fosta bază CMC, din Gruia



Polițiștii clujeni au reușit să identifice 15 persoane implicate în altercația dintre galeria U Cluj și suporterii înfrățiți ai echipelor CFR Cluj, Ferencvaros Budapesta și Videoton, care organizau un turneu de mini-fotbal la fosta bază sportivă CMC, din cartierul Gruia.

La data de 14 septembrie a.c., față de 15 persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, din Cluj-Napoca, Dej și Turda, s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, informează IPJ Cluj

Potrivit oamenilor legii, cei în cauză, la data de 9 septembrie a.c., ar fi provocat un scandal în incinta bazei sportive de pe strada Șerpuitoare, din Cluj-Napoca, tulburând astfel ordinea și liniștea publică, situația degenerând în acte de violență.

Persoanele au fost identificate în urma investigațiilor efectuate de polițiști, care au beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

De asemenea, o contribuție deosebită în cercetarea acestui caz au avut-o cetățenii, care au venit în sprijinul polițiștilor cu informații și imagini lămuritoare.

Oamenii legii spun că, până în prezent, nu a fost depusă nicio plângere penală la unitatea de poliție, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor pentru care polițiștii s-au sesizat din oficiu.

Comentarii Facebook