Clubul Janis Stuf, mistuit in incendiu duminica dimineata, functiona ilegal - VIDEO

 

Clubul Janis Stuf, distrus intr-un incendiu duminica dimineata, nu avea autorizatie de functionare. Reprezentantii primariei clujene sustin ca etajul patru, de unde a izbucnit incendiul, era construit fara autorizatie.

In proiectul autorizat de primarie, la ultimul etaj al cladirii trebuia sa functioneze o terasa, dar proprietarul imobilului a ridicat un alt nivel. "Am facut o plangere penala in 2004 impotriva acestui lucru, deoarece etajul a fost construit fara autorizatie, intr-o zona de protectie a monumentelor. Cererea ne-a fost resprinsa si proprietarul cladirii a primit neinceperea urmaririi penale", a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Oana Buzatu.

Proprietarul cladirii, construita in 1997, nu a facut demersuri pentru obtinerea unei autorizatii si a functionat in continuare fara nici o problema. In 2009, primaria a facut un control si a aplicat o amenda de 1.000 de lei, pentru ca barul Janis Stuf functiona fara autorizatie si fara a avea unor orar. Aceeasi amenda a fost aplicata si in 2010, pentru aceleasi probleme, care nu au fost rezolvate.

Potrivit primariei, patronii clubului Janis Stuf nu au facut nici un demers pentru a se autoriza. Duminica dimineata, insa, in timp ce in local se mai aflau 20 de persoane, in mare parte angajati, a izbucnit un incendiu de proportii, care a distrus intreaga cladire. Din fericire nimeni nu a fost ranit.

Citeste pe aceeasi tema:

Incendiu la clubul Janis Stuf. Localul a ars din temelii. Trei etaje sunt scrum si focul s-a extins si la cladirea invecinata - VIDEO


Incendiul de la Janis Stuf a fost surprins si de cititorii Stiri de Cluj.ro - VIDEO amator


Patronul de la Janis Stuf, Adrian Munteanu, a mai pierdut in 2009 clubul "My Way", tot intr-un incendiu


Incendiul de la Janis Stuf a fost provocat de un scurt circuit la ultimul etaj

Comentarii Facebook