Cinema Dacia, din Mănăștur, igienizat de Primărie. Boc: În câteva luni recuperăm definitiv clădirea

 

Primarul Emil Boc a anunțat că municipalitatea a obținut o decizie de evacuare provizorie a vechiului chiriaș din Cinema Dacia. 

 

Instanța ne-a dat această decizie de evacuare provizorie a vechiului chiriaș. Încă de când eram premier am dat o hotărâre prin care Cinema Mărăști și Cinema Dacia să treacă în administrarea Primăriei Cluj-Napoca, dar în cazul clădirii din Mănăștur ne-am lovit de un chiriaș care a refuzat să plece deși nu mai are nicio activitate acolo”, a declarat primarul Emil Boc. 

 

Această decizie de evacuare provizorie este un prim pas în recuperarea imobilului de către Primăria Cluj-Napoca. ”Vom realiza acolo o igienizare. Instanța a înțeles că nu se mai poate continua așa și că locul este un focar de infecție. Urmează judecata pe fond, dar direcția este stabilită deja pentru ca imobilul să revină la municipalitate. Noi am și alocat fonduri în bugetul din 2013 pentru refacerea clădirii și redarea ei spațiului public”, a mai precizat Emil Boc.

 

Fostul Cinema Dacia din Mănăștur este locul în care s-au aciuat oamenii străzii. La începutul acestui an, un incendiu puternic a izbucnit acolo, clădirea fiind abandonată.

 

Incendiu la fostul Cinema Dacia, din Mănăștur - VIDEO-FOTO

Comentarii Facebook