Cine sunt tinerii care au tras cu pistolul în centrul Clujului. Au fost dați afară din clubul Romantic



Doi tineri, din Jucu și Cluj-Napoca, au fost reținuți de polițiști în urma unui scandal petrecut în noaptea de luni spre marți, în zona Pieței Mihai Viteazu din Cluj-Napoca.

Scandalul se pare că a pornit de la consumul excesiv de alcool. Oamenii legii spun că doi tineri, Vlad C. şi Dan S., au băut peste măsură într-un club din oraş, iar spre dimineaţă, cei doi au mai vrut să bea și au mers la Romantic.

"Când au intrat în bar, barmanul a observat că unul dintre cei doi avea la el un pistol şi a apăsat butonul de panică. Pentru că erau foarte beţi, cei doi nu au mai fost serviţi şi au fost invitaţi să părăsească localul, lucru pe care l-au făcut. După ce au ieşit, cei doi au mers la un fast food din apropiere unde Dan S. şi Vlad C. au avut o altercaţie cu alţi tineri. La un moment dat , Dan S. a scos pistolul cu bile de cauciuc şi a tras şase gloanţe în direcţia unui alt tânăr", a declarat un poliţist clujean.

Tânărul a fost rănit ușor în zona gâtului, însă acesta a refuzat să depună plângere. Mai mult, persoana vătămată a plecat de la fața locului, fiind depistată de polițiști câteva ore mai târziu.

"A refuzat să depună plângere. A declarat că a fost un conflict spontan, provocat de cei doi şi că refuză să depună plângere", a mai spus acelaşi poliţist.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca procurorul să propună arestarea preventivă a acestora.

Comentarii Facebook