Cine sunt proxeneții din Florești, arestați de procurori. L-au amenințat cu moartea și șantajat pe un om de afaceri

 

Procurorii clujeni i-au arestat pe patru proxeneși din Florești, considerați foarte periculoși. 

 

Aceștia sunt acuzați că l-au amenințat cu moartea pe un om de afaceri din Florești și i-au cerut 6.000 de euro, sub pretextul că atât el cât și angajații lui au făcut sex cu o prostituată minoră pe care ei o plasează clienților.

 

Gabriel Otvos, Sergiu Muza, Lucian Otvos și Emanuel Marc Muza sunt acuzați de șantaj în formă continuată şi proxenetism în formă continuată. 

 

Otvos Gabriel zis Gabi Faraonul, ”aflându-se în stare de recidivă postexecutorie, în luna august 2016, a determinat-o pe numita P.M.E. (minoră în vârstă de 16 ani) să practice prostituţia, iar ulterior, în perioada august 2016 – noiembrie 2016 i-a înlesnit această activitate prin asigurarea clienţilor cu care aceasta din urmă întreţinea raporturi sexuale contra-cost, foloasele patrimoniale obţinute în urma practicării prostituţiei (diferite sume de bani şi chiar materiale de construcţii) revenindu-i în cea mai mare parte acestuia;

 

în perioada noiembrie – decembrie 2016, l-a constrâns în repetate rânduri prin ameninţări şi agresiuni fizice pe numitul O.A., solicitându-i sumele de 3000 euro, 500 euro şi ulterior, suma de 6000 euro, sub pretextul că atât el cât şi angajaţii acestuia au întreţinut raporturi sexuale contra-cost cu numita P.M.E., iar O.A. a încercat să o influenţeze pe aceasta din urmă, stricându-i astfel lucrurile, precum şi fapta acestuia de a-l ameninţa pe numitul O.A. că îi spune soţiei sale despre raporturile sexuale pe care le întreţinea cu P.M.E.”, scrie clujust.ro, citand ordonanta procurorilor..

 

Muza Sergiu ”l-a ajutat şi sprijinit moral pe inculpatul OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul, având rolul de a se plimba cu persoana vătămată P.M.E. în zona şantierului în care îşi desfăşurau activitatea muncitorii cărora OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul le propunea să întreţină raporturi sexuale contra-cost cu persoana vătămată şi care, de asemenea, se afla împreună cu OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul în majoritatea cazurilor în care acesta din urmă negocia preţul pentru care persoana vătămată urma să întreţină raporturi sexuale contra-cost cu diferite persoane;

 

Otvos Lucian, zis Pupu, ”în data de 05.12.2016, aflându-se în stare de recidivă postexecutorie, s-a deplasat împreună cu inculpatul OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul şi cu alţi prieteni comuni, în localul Infinity situat pe Str. Someşului din localitatea Floreşti, unde l-a ajutat pe inculpatul OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul, sprijinindu-l în activitatea de ameninţare a numitului O.A., pentru ca acesta din urmă să îi remită primului suma de 6000 de euro;”

 

Muza Emanuel-Marc, ”într-o zi din cursul lunii noiembrie a acestui an, precum şi în data de 05.12.2016, l-a însoţit pe OTVOS GABRIEL zis Gabi Faraonul la barul City Cafe de pe strada Someşului, unde OTVOS GABRIEL i-a solicitat prin ameninţări şi constrângeri fizice persoanei vătămate O.A. suma de 3000 de euro (în prima zi) şi suma de 6000 de euro (în data de 05.12.2016), MUZA MARC ameninţându-l pe acesta din urmă că îl omoară dacă nu se conformează, spunându-i că bagă cuţitul în el dacă nu îi dă banii lui Gabi Faraonul, căutându-se în acest sens în buzunar, poziţionându-se totodată în spatele scaunului pe care stătea O.A. pentru a-l împiedica să fugă în cazul în care ar fi luat această hotărâre.

 

Cei patru au fost arestați pe 30 de zile.

Comentarii Facebook