Cine e șoferul care a murit pe podul de la IRA! Dezvăluire despre accident a unui apropiat - FOTO

 

Tânărul de 24 de ani care a murit joi seara pe podul de la IRA într-un teribil accident de circulație era un împătimit al mașinilor. 

 

Pe contul de Facebook, Andrei Dorin Pop își prezintă de nenumărate ori mașina, cu care a și făcut accidentul de joi seara.

 

Dorin a absolvit Colegiul Tehnic de Transporturi Transilvania. Surse din cadrul Poliției Cluj au precizat că Andrei Dorin Pop avea permisul de 5 ani și că a mai fost sancționat pentru viteză acum 2 ani.

 

 

Andrei Dorin Pop și-a serbat ziua de naștere în 27 martie, când a împlinit 24 de ani.

 

Joi seara mergea cu un prieten spre Someșeni. Mașina lor a derapat din cauza vitezei, un martor susținând că ar fi vrut să evite un alt autoturism. ”Dorin a încercat să evite o alta masina din fata, dar, avand viteza prea mare, a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un stalp. Roata din fata de pe partea soferului a zburat din caseta de directie”, a spus un apropiat.

 

Mașina a zburat prin aer, în urma impactului violent, și a lovit un alt stâlp. 

 

Pasagerul din dreapta, un tânăr de 22 de ani din Baia Mare, Marius Raț, a fost rănit și el grav, dar șoferul a murit la Clinica Chirurgie 1. Prietenii au început să scrie mesaje de condoleanțe pe pagina acestuia de Facebook, unde fratele lui a anunțat decesul.

 

Vezi AICI imagini de la ACCIDENT.

Comentarii Facebook