Cine e interlopul Ochiu Mic. Azi-noapte a rănit grav un taximetrist de la NOVA și a fugit - FOTO

 

Tudor Vancea, cunoscut în Cluj sub porecla de ”Ochiu Mic”, a rănit grav un taximetrist de la firma Nova, azi-noapte, în urma unui accident produs pe Calea Turzii. 

 

Ocuiu Mic a mai avut probleme cu legea în 2011, când s-a bătut cu un bărbat în clubul Allegria din Zorilor. Atunci și-a băgat în spital victima, iar procurorii au cerut arestarea lui, dar judecătorii au fost mai permisivi, impunându-i să nu mai meargă în cluburi și să se prezinte săptămânal la poliție. 

 

Vancea a ignorat aceste prevederi, iar în iulie 2011 a fost prins în clubul Romantic, unde a intervenit să despartă mai mulți bătăuși. 

 

De atunci, ”Ochiu Mic” a stat retras și s-a ocupat de ”afaceri”, alături de alți interlopi din Cluj care au înțeles că pot face bani și fără să intre în vizorul poliției pentru scandaluri publice.

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.20, Tudor Vancea a condus beat și a lovit un taximetru de la firma Nova. Șoferul a fost rănit grav, dar ”Ochiu Mic” a fugit de la locul accidentului și s-a dus direct acasă.

 

Vezi AICI imagini de la locul accidentului. 

 

Acuzațiile de acum sunt foarte grave, iar ”Ochiu Mic” riscă să ajungă după gratii. 

Comentarii Facebook