Cine e de VINĂ? Anchetă după ce un copil a căzut în gol, sub tribuna de la Sala Polivalentă Cluj

 

Primarul Emil Boc a dispus efectuarea unei anchete în cazul copilului de care a căzut în gol, sub tribuna de la Sala Polivalentă Cluj.

 

Primarul Emil Boc a dispus constituirea unei comisii tehnice de ancheta coordonata de viceprimarul Gheorghe Surubaru care va stabili circumstantele si cauzele producerii incidentului, precum si responsabilitatile tuturor factorilor implicati (constructor sala, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrare sala). De asemenea, Comisia va dispune masurile necesare pentru a preveni astfel de evenimente in viitor.

 

Sala Polivalenta se afla in administrarea Societatii comerciale Sala Polivalenta si este condusa de un Consiliu de administratie numit de Consiliul Local Cluj.

 

Accidentul produs in timpul evenimentului din seara de 12 martie este regretabil, ne exprimăm întreaga compasiune pentru suferinta produsa atat tanarului accidentat, cat si familiei sale si ne vom asigura ca toate masurile vor fi luate in cel mai scurt timp pentru a nu permite ca un astfel de incident sa se repete”, precizează Biroul mass-media al Primariei municipiului Cluj-Napoca.

 

Copilul a căzut în golul creat între tribună și partea retractabilă. ”A cazut deoarece tribuna retractabila din spatele panoului a fost scoasa cu 50 cm mai inafara. Sper ca acel copil nevinovat isi va reveni”, ne-a relatat un martor.

 

Un copil a căzut în GOL sub tribuna de la Sala Polivalentă Cluj - VIDEO

 

Foto: Digi24

Comentarii Facebook