Cine amendeaza Primaria Cluj pentru ca nu isi renoveaza cladirile, de pe care cade zidaria? STIREA CITITORULUI -FOTO

 

Cladirea de pe Bulevardul Eroilor, nr. 16, inchiriata de Primaria Cluj Napoca sindicatelor clujene este intr-o stare deplosabila. Bucati de tencuiala au inceput sa cada, dupa cum ne-a semnalat un cititor.

 

"Am realizat un set de fotografii si se vede in ce stare e aceasta clarire, de altfel foarte frumoasa. Imobilul este al primariei pentru ca m-am interesat si as vrea sa ii intreb de ce nu isi aplica si lor o amenda pentru ca am vazut ca in rest i-au amendat pe proprietarii cladirilor din zona centrala pentru ca nu isi ingrijesc fatadele", ne-a scris Petru Antoci.

 

In 21 februarie, administratia locala a aplicat amenzi in valoare de 11.000 de lei unui numar de 22 de proprietari de imobile pentru ca nu si-au intretinut sau curatat fadatele cladirilor, existand riscul prabusirii tencuielii.

 

Reprezentantii Primariei Cluj Napoca au declarat pentru Stiri de Cluj ca imobilul de e strada Eroilor nr 16 - este in curs de executie. "S-a montat o schela si in vara aceasta se vor finaliza lucrarile. Imobilul este partial al  primariei si partial privat. Asa ca am avut nevoie de acordul si asumarea tuturor proprietarilor pentru inceperea lucrarilor. De aceea a durat ceva mai mult", a declarat pentru Stiri de Cluj , Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

 

In ceea ce ii priveste pe cei care au fost amendati de inspectorii primariei pentru ca nu si-au intretinut fatadele cladirilor, Oana Buzatu a precizat: "Politia comunitara mai intai trimite somatii, iar apoi ii amendeaza doar pe cei care nu i-au nicio masura pentru a se conforma. In cazul celor care, in urma somatiei vin la primarie si incep demersurile, fie sa isi plateasca singuri lucrarea, fie sa acceseze programul de imprumut, nu se mai da nicio amenda"

 

 

Cititi si...

Proprietarii cladirilor din care cad bucati de zidarie, amendati de Primaria clujeana cu 11.000 de lei! FOTO

Cad bucati din balcoanele din Piata Unirii! Pompierii au inchis vineri seara trotuarul din dreptul librariei Diverta

Comentarii Facebook